Långivere ofte sælge personlige lån som “pakker”, i modsætning til at låne dem ud til låntagere på en one-size-fits-all basis. Alle lån er typisk ledsaget af en offentliggørelse, der fortæller låntagere, at de har mulighed for enten at vælge et fast eller variabelt lån, eller at låne det krævede minimumsbeløb, eller bare en procentdel af det. Beløbet kan variere mellem långivere som siderne i en bog, afhængigt af lånets vilkår og nuværende renter.

På grund af den høje mængde lån og relaterede sats på markedet, anbefales det at shoppe rundt for de bedste tilbud. Nogle af de ting at kigge efter, når shopping for et personligt lån er renten, det beløb, tilbagebetalingstid, og vilkår.

koste

Da et personligt lån er et kortsigtet produkt, kan långivere opkræve forespørgsler på næsten samme dag som ansøgning blev forelagt. Sammenlignet med de garanterede, sikkerhedsstillelse-baserede lån, renten er højere. Disse lån er ikke teknisk “lån”, derfor ikke er omfattet af å å for ådse lån. Da satserne kan vedrøre flere gange værdien af de penge, kan det koste låntageren næsten dobbelt at låne, plus en misligholdelsesrate på næsten tredive procent. Mens et personligt lån er stadig mere omkostningseffektiv end sikkerhedsstillelse lån, da denne type lån er bakket op af ejendom, kan långivere afskærme og få varer fra de lånte penge.

Kredit score

Tro det eller ej, der er kreditbureauer, der sporer din kredit score, din betalingspraksis, og niveauet for din gældsætning. Så længe du foretager regelmæssige betalinger på din aftalte lån, vil din kredit rapport afspejler, at du har “en god” eller “fremragende” kredit score. Hvis du har dårlige kredit score, på den anden side, vil rapporten angive “dårlig kredit.” Når du ansøger om et lån, er den rente, du er noteret, proportional med din kredit score. Jo højere din score, jo lavere rente får du. Du kan se 20 forskellige låneudbyderes rentespænd på kviklanet.dk, så du nemt kan vælge det bedste kviklån.

Sikkerhedsstillelse

Hvis du tager et personligt lån, skal du sørge for at holde fast i alle dine aktiver – såsom dit hus, bil eller båd – og være villig til at miste dem i tilfælde af konkurs. I mange tilfælde er dette en god mulighed, især hvis du skylder på dit hus og er i fare for at miste det, hvis du misligholder dine lånebetalinger. Husk, at et personligt lån ikke er et andet realkreditlån på din ejendom, du beskytter det fuldt ud og i alt!

Betal det også

Der er et ordsprog, der siger, “den, der har sølv skal faktisk være modig.” De fleste personlige lån kræver ikke, at du foretager betalinger i flere år. Det betyder, at du stadig kan skylde år fra nu til at tilbagebetale whopper. Miss en betaling, og renten kan skyrocket, sende dig tilbage i den oprindelige gæld. Dette kan få katastrofale konsekvenser, såsom at miste din bil og hjem. Må ikke fejlagtigt forestille sig, at du vil have råd til at foretage betalinger i flere år, når din “rigdom” varer kun fra måned til måned. Dette er en opskrift på ubesvarede betalinger, højere renter og gæld.

Uopfordret Hjælp

Overvej eksperthjælp: et ærefuldt forretningslån.

Denne nye business kredit mulighed kan “købe” mere tid til potentielle långivere til at evaluere en virksomheds kreditværdighed og værdighed. Da nye virksomhedsejere naturligvis har ringe eller ingen historie med store banker, “afvikling købere” eller factoring virksomheder håndhæve deres strenge business kredit retningslinjer. Alligevel er der sjældent noget behov for virksomheder at kræve eksklusive betalingsbetingelser med virksomhedsejere. Når man omhyggeligt evaluerer en virksomhed og søger efter gældslettelse ved hjælp af midler som et usikret forretningslån, betaler det sig at have en vis forretningsorienteret vejledning.

“Gør-det-selv” lån er også tilgængelige, men den pleje og stramning, der kræves, kan være meget dyrt. Erhvervserfaring og nyttige kontakter er afgørende i godkendelsesprocessen for et personligt lån. Og selvom du ikke har brug for et personligt sikret lån, er der forskellige lånemuligheder tilgængelige på de samme vilkår for forskellige kreditsituationer. Hvis du ikke har brug for en usikret virksomhed lån, forhandle et lån ved hjælp af en kyndig virksomhed hjælpe kilde.

Usikrede forretningslån er meget attraktive for første gang, opstart og nye virksomhedsejere til rimelige renter og uden bekymringer omkring behandling af kreditkontrol, højrisikoapplikationsproces eller utilgængelighed af aktiver med sikkerhedsstillelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.