Prisen på en robotplæneklipper varierer vildt og vil også variere fra producent til producent. Disse maskiner er meget tekniske og kræver en betydelig mængde forskning og udvikling for at fungere korrekt. Dette kan tilføje op til en betydelig sum penge, for ikke at nævne de materialer, der er nødvendige for at bygge robotplæneklipperen. Her er et kig på de faktorer, der bestemmer prisen på en robotplæneklipper. Og hvis du har et stramt budget, kan du se på andre faktorer, herunder batterilevetid og elektriske omkostninger.

Først skal du overveje størrelsen på din græsplæne. Nogle robotplæneklippere kan klippe et mindre område end andre. Til en mindre græsplæne kan du få en billigere model med en mindre klippebredde. En robotplæneklipper med en større klippebredde vil klippe et større område på kortere tid. Sørg for at beslutte, hvor meget areal du vil have din græsplæne slået, før du træffer en beslutning. Afhængigt af hvor meget græs du vil klippe, kan et mindre område koste mindre end en større græsplæne med et stort klippeområde.

En stor ulempe ved en robotplæneklipper er omkostningerne ved installation. Dette kan let fordoble de oprindelige omkostninger. Og hvis det går i stykker, skal du muligvis købe en erstatningsenhed. Det kan tilføje op til en betydelig omkostning. Men hvis du ved, hvordan du arbejder med robotplæneklipperprisen, kan du træffe en informeret beslutning baseret på prisen. Så hvad er fordele og ulemper ved en robotplæneklipper?

Husqvarna 435X AWD er bedst til haver mellem 200-600 kvadratmeter. Denne maskine har et kraftigt 84 cm skæreblad, der giver mulighed for tre gange skærefladen på en standard plæneklipper. Den drejer også rundt om to arme, så det er nemt at justere højden på skærebladet. I modsætning til andre plæneklippere er Husqvarna 435X AWD i stand til at klippe stejlere terræn.

En robotplæneklipper kan være dyr, afhængigt af mærke og funktioner. Husqvarna tilbyder afbetaling af robotplæneklipper, der koster over $ 3.000, og denne model kan klare mere end en hektar i en skæresession. Selvom det er en dyrere mulighed, leveres den med ekstra funktioner, der gør det værd at investere. Automower 450X er et godt eksempel på en robotplæneklipper, der er prissat langt over gennemsnittet.

Markedet for smarte robotplæneklippere trives over hele verden. I USA vil markedet være mere end USD millioner værd i 2021. I mellemtiden vil EU og Japan hver især se en vækst på % i løbet af de næste seks år. Rapporten indeholder en detaljeret markedsanalyse af de vigtigste aktører i hver region og indeholder validerede estimater og prognoser for markedsstørrelsen. Der er mange faktorer, der påvirker prisen på disse maskiner, og Smart Robot plæneklipper er en af de vigtigste af disse.