Hvis du har forhåbninger om at blive en professionel fotograf, eller bare forsøger at få arbejdet blev offentliggjort i et offentligt forum, skal du oprette en fotografering portefølje. Så hvad er så vigtigt om en fotografering portefølje alligevel?
Der er mange grunde har en portefølje af dit arbejde til rådighed for andre at se. Hvis du er arbejdssøgende som fotograf, så er behovet for en portefølje indlysende. Hvis du ikke søger en fotografering job, er der stadig gode grunde til at have en portefølje. For en, du elsker fotografering og du tager en masse stolthed i dit arbejde. De er vigtige for dig. Mest sandsynlige, nogle af dem er meget god. Hvorfor ikke skabe en portefølje, der montrer dit bedste arbejde, så du kan vise det til andre (selv om det er bare venner eller familie, der kommer over for et besøg)?
Opbygge en fotografering portefølje
Før vi kommer ind i hvad der kommer i din portefølje, lad os diskutere porteføljen, selv. Hvad skal det gøres af? Hvor stort skal det være? Du har måske set porteføljer med betræk af alle typer af materialer såsom plast, læder og endda rustfrit stål. Disse smarte covers er som regel meget dyrere og kan ikke være praktisk for en nybegynder. Hvis du konkurrerer om høje priser job og ønsker at skille sig ud fra mængden, kan disse dyre dækker være en flot finish. Men for de fleste mennesker, en almindelig sort plast dække vil fungere fint. Det er, hvad der er indeni den portefølje, der er mest vigtigt, right?
Så, du er nok bedst at holde sig med en almindelig sort plastik cover og arbejde hårdt på kræfter oppe hvad der er indeni. Ikke dekorere din portefølje med nuttede klistermærker og sådan; Dette vil se amatøragtigt og uprofessionelt. Det er ikke en scrapbog; Det er meningen for at repræsentere dit arbejde af høj kvalitet.
Nu, med hensyn til størrelse, dette vil afhænge af størrelsen af din største billeder. En 8 X 10 sandsynligvis vil være din største. Hvis dine billeder ikke er så stor, behøver du en portefølje dette store. Din største vil højst sandsynligt være en 11 X 14 og det kunne være så lille som en 4 X 7.
Den vigtigste ting at huske er bekvemmelighed – både for dig og for den person, der vil se på din portefølje. Du ønsker at holde det faglige og nem at holde, bære og kigge over.
Ved hjælp af en fotografering portefølje
Så nu, du ved, hvad en portfolio er, og hvilken type for at få, hvordan du rent faktisk bruger det? Nå, nævnte vi, du vil udfylde det med din bedste arbejde. Dette betyder, at du ønsker en portefølje, der kan let ændres. Du kan trække ud af gamle og tilføje nye. Du ønsker ikke at gå for et job, der transporterer langs hvert billede, du nogensinde har taget. Du vil gerne have 15-20 af dit bedste arbejde. Du vil også ønsker at være sikker på dine billeder er relevante for jobbet. Hvis du forsøger for forskellige typer af opgaver, kan du oprette porteføljer, der arbejder for hver af typerne af arbejde du laver.
Selvfølgelig, du kun ønsker at vise dine bedste arbejde, men du ønsker at give indtryk af, at du kan håndtere alle typer af opgave givet til dig ad ikke at du sidder “fast” i kun én type af fotografering.
Du skal fremvise dit bedste arbejde; Dette er bedst teknisk så godt. Du kan have et foto, der er virkelig vigtigt for dig på grund af billedet det repræsenterer eller hukommelse det bringer, men hvis det ikke er teknisk perfekte, det ikke hører hjemme i en business portefølje. Gem at man for dit sofabord.
af Colin Hartness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.