Finansielle sikkerhed er et falsk begreb, der er udviklet i det amerikanske samfund baseret på ideen om, at sikkerhed kommer fra opfattede pålideligheden af en regelmæssig eller planlagte lønseddel. Mange mennesker, at tro på deres selskaber engagement til deres velbefindende, har befundet sig nedprioriteret, lagt-off, outsourcede, overføres, eller, i nogle tilfælde, selv fyret. Den umiddelbare virkelighed bliver hårdt tilsyneladende og desværre skuffende.
Den nederste linje er, at Corporate America altid vil være fokuseret på bundlinjen. Som afhængige corporate medarbejder er du underlagt luner Corporation. Du har absolut ingen kontrol over hvor meget du tjener, hvor du arbejder, lang levetid og pålidelighed af din indkomst, eller din position. Du er simpelthen et nummer. På et givet tidspunkt, kan nogle navnløse blyant-skubbe nummer-cruncher, skønner at du er ikke længere et aktiv for virksomheden, og i stedet er blevet en forpligtelse. På et givet tidspunkt, kan det anses, at du ikke længere faktor i rentabiliteten af corporation- og din ud. De er ligeglade, hvis du har et realkreditlån til at betale, 3 børn i skole eller en ny skinnende bil med en velvoksen betaling. De er ligeglade, du har kommer tidligt for de sidste 9 år eller tillægges dem 20 år af dit liv. Den nederste linje er, at du ikke effekt på bundlinjen på en positiv måde… så du er ude.
Selskaber holde ikke længere værdi i employee engagement eller engagement. Hver dag, virksomheder vælger at skære i omkostningerne ved outsourcing til mindre dyre lande med billigere arbejdskraft, downsize og reducere omkostningerne ved at fjerne leveomkostningerne stiger, fordele og garantier, pensionering. For nylig, har medierne været fokus på de bevidste handlinger af selskaber, der koster ansatte hvert år. Christian Science Monitor, featured på November 7, 2005, en artikel, “Arbejdstagere ansigt lønseddel knivspids”. I artiklen beskriver forfatter, Mark Trumbell, lag af Corporate America at opretholde lønstigninger med inflation:
“For alle dens styrke, den nuværende økonomiske vækst er ikke opreklamering den amerikanske arbejderens lønseddel. Lønningerne er steget nominelt: gennemsnitlige løn steg 8 cent sidste måned til $16.27 en time, efter en regeringsrapport fredag. Det er ikke hurtigt nok til at imødegå inflation.
Ved en fælles foranstaltning har gennemsnitlige løn for en times arbejde mindre købekraft end det havde for fire år siden – da den nuværende vækstcyklus begyndte. Det er et mønster af svage lønstigninger, der er nu flere år gamle, men tendensen er forværret i de seneste måneder. Løn for det seneste kvartal var 2,3 pct. lavere, efter inflationen, end arbejdstagere modtaget et år før”
Time Magazine for nylig præsenteret en artikel med overskriften “Brudte løfter”
“Det var en del af den amerikanske drøm, et tilsagn af selskaber til deres arbejdstagere om: for din årtiers slid, vil du være sikker på pensionsydelser som en pension og sundhedspleje. Nu flere og flere virksomheder er til fods fra dette løfte, efterlader millioner af amerikanere med risiko for en fattig pensionering.”
“Corporate løfter er ofte ikke værd det papir, de er trykt på. Virksomheder i en industri efter den anden tilbagekaldelse langvarige forpligtelser til arbejdstagere.” (Bartlett og Steele, oktober 31, 2005, s. 32-33)
Så, hvordan opnår du finansiel sikkerhed i denne skiftende globale økonomi? Arbejdsgiverne er ikke selv at holde trit med inflationen og gør alt i deres magt for at reducere fordele og pensionsindkomst. Dagene for at blive belønnet for loyalitet til selskaber er for længst forbi-det er nu hver person for sig selv. Derudover aktiverer loop huller i selskabsretten selskaber til at omstrukturere, indgive konkursbegæring og manøvrere deres vej ud af løfter til arbejdsgiverne at udrede.
I virkeligheden er sande finansielle sikkerhed troen på dig selv og din evne til instinktivt skabe indtægt for dig selv når som helst, hvor som helst. Iværksættere forstår sande finansielle sikkerhed. De er selvstændige, kreative, uafhængige og løsning fokuseret. Vi ved, at til enhver tid, uanset økonomi, tendenser, timing, etc. at vi har de færdigheder, know-how og modet til at skabe vores liv. Iværksættere nægter at være afhængige af eller underlagt luner eller beslutninger af corporate America, snarere etablere sig som selskaber, producerer deres egen indkomst gennem engagement, service og ren og skær motivation. Vi er ansvarlige for vores egen pensioneringer og regne med løfter om ingen. Iværksættere er finansiel sikkerhed og som sådan vi høste frugterne.
Der er mange muligheder for folk at blive succesfulde iværksættere. Tusindvis af mennesker har gjort formuer på internettet alene. Beslutte, hvilken type forretning du ønsker, hvad din ultimative mål er (tid, penge, fritid, etc) og gå derfra. En almindelig misforståelse er, at virksomhederne tager tusindvis af dollars til at starte. Det er sandt for nogle, men der findes mange lukrative muligheder for nominelle startomkostninger. Når du laver beslutningen om at blive selvstændig, gøre din forskning, finde den rette virksomhed for dig og gå videre derfra.
Copyright 2005 Shannon Lavenia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.